26.3.10

Viktorjada

bolje pozno kot nikoli: Biči ocena Kiči Viktorjev

Dvojnice:
Letos je očitno kul, če se po dve udeleženki Viktorjev oblečeta isto..... če bi bila na eventu ena sama obleka v istem slogu bi jo še lahko občudovala tako pa se mi zdi brezveze, ponavljajoče in popolnoma brez domišljije. Ok, razumem da si hočejo dizajnerji in stilisti delati reklamo ampak vseeno....Katera se želi znajti na zabavi v obleki, ki jo ima na sebi še ena druga bejba?!?
All that said...če se Nataša Pinoza ne bi slikala ob Tjaši Kokalj bi bil njen stajling čudovit (in obratno)


The best:

Janja Zupan ker ima načeloma grozen okus ampak ji je tokrat uspelo, Manja Plešnar ker je stajling premišljen od nog do glave( pa čeprav je obleka bolj primerna za koktejl s prijateljicami kot pa gala večer), Lucija Gubenšek ker je obleka lepa, v barven spektru letošnjih Oskarjev in Matjaž Javšnik ker enkrat za spremembo ne zgleda kot klošar. Anžej Dežan ker ima obute mandals in spremljevalka ker je drzna in sodobna.

and the worst:

Milan ker mu obleka ni prav in Jerca ker majica in krilo nista večerna toaleta, ne glede na to koliko neujemajočih modnih dodatkov daš nase. Iris Mulej ker ji svoje postave res ni treba skrivat v kupu perja in vrečki za smeti. Mogoče...mogoče bi še šlo če bi bilo krilo do tal. Špela močnik ker je verjetno oblekla svojo maturansko obleko (ki že takrat ni bila moderna). Marjetka Jurkovnik ker se je z izbiro toalete postarala za najmanj 20 let. In seveda ne smem pozabiti na 'Lady Gaga' ali karkoli že želi predstavljati oseba na skrajni desni strani. Copy much?

7 komentarjev:

thorson666 pravi ...

Ej Mandals?!!!!....kar je preveč je pa preveč.
Vam da se ne razumem na modo...sam to men equals šnelfukarce za tipe...
Kokr ni rugby za ženske, tko tipi nebi smel kazat kosmatih nožnih prstov v ženskih čevlih.
BLEH!!

drsalka™, the raver pravi ...

vnaprej se opravicujem za slovnicne napake, ker tole je pisano v afektu...
men so pa vsec stvari tkole: pinozin odtenek obleke, kokaljina frizura (obleka mi je ČIST brezvezna), osypenko brez frizure in (še vedno) brez vratu pa tut obleka se mi zdi da ji (vsaj iz tega kota k je slikana) OBUPNO stoji, mi je u tem primeru izvedba Groharce (al mogoce mise molk?!?!) s svojim dedkom boljsa, Zupan je ZASE dobra sam ta roza odtenek mi ne leži, Plešnar se men zdi OBUPNA seriously, Gubenšek mi je bla vedno neprebavljiva in še vedno ne morem prebavit oranžnega guido-like tena, sivih pramenov v kombinaciji s tem barvnim odtenkom obleke - "blondinke" v zlatkastih odtenkih mi vedno dvignejo raven kisline v želodcu, mandals on Dežan i support totally, not so keen on the trench for this occasion tho, njegova spremljevalka bi pa po mojem mnenju lahko razmislila mal o razkazovanju gleznjev, ki s svojim obsegom mogoce celo presegajo tistega Blair Waldorf - zatečeni gležnji = YUCK!
Cvikl&Legan - ?!?!? ona se je oblekla za na šalter NLBja mogoce?
Mulej se je ocitno odlocila nadaljevat poslanstvo Tine Paynich...? in isto predvsem dolzina krila je men tukej wtf
Močnikova je mogoce pojedla prevec mocnika...alpa to mogoce sploh ni ona in se je Milka tokrat iz svoje standardne vijolcne oprave oblekla v moder šeleshamer?
Marjetka izgleda ko neka tetka na vašaru.
Pri zadnji me pa predvsem zanima kaj je od pasu dol...

to je to za ta denar :))))

drsalka™, the raver pravi ...

aja pa se to na komentar kosmatih moskih noznih prstov + mandals ...
obstaja veliko vrst odstranjevanja dlak in ti procesi so na voljo vsem as far as i know :))) TUDI MOŠKIM

sploh pa tut dlake, tko kot oblacila in my opinion, niso problem, če jih znaš nosit :)))

duckalicious pravi ...

o bože, a tisto je Groharca, rly? hvala za razsvetlitev, jst sm bla prepričana, da je Miša Molk po najnovejši plastifikaciji! fak no xD

Kitchy Bitchy pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Kitchy Bitchy pravi ...

HAHAHAHA Nena sem se na polno nasmejala ob tvojem kometnu. Ti si šele Biči ;)
drgač pa...to je vse skupaj ocenjeno po sistemu gaussove krivulje...pač kaj,nj...v zelo slabi ponudbi nekaj malo manj slabega že velja za dobro :) :) :)

maša pravi ...

jaz sem ob Sanji tudi najprej pomislila na Mišo. Sicer pa zame najbolj izstopa Maja Ferme. Tako po stylingu kot attitudu. Lucije in Janje nikoli ne morem jemati resno, juck. Tudi Anžejevi mandals se mi zdijo bolj sami sebi namen, kot pa vkomponirani v celotno podobo. Srednja žalost, tile viktorji.