17.3.11

As seen on TV!

Prejšnji teden smo imele intervju za Bleščico. Z Manjo, ki je btw zabavna in simpatična in lepa in oh in sploh super smo se dobile v Bikofeju in ob kavici malo poklepetale o modi in blogih. Očitno nas tudi prisotnost kamere ne spravi dovolj v zadrego, da bi skočile iz svoje običajne kože razigranih trap in tako v primerjavi z Evo (Dressful) delujemo precej neresno. Eh, takšne pač smo, življenje jemljemo z nasmehom na obrazu in tudi na modo poskušamo gledati z nekoliko humorja in distance.
Če oddaje niste uspeli ujeti v živo in imate par minut odvečnega časa si jo lahko ogledate tu (prispevek se začne nekako s šesto minuto), sicer vam je spodaj na voljo nekaj izsekov :)

V prejšnji Bleščici je bil objaveljen čudovit prispevek o Vintage Vikendu v Gvantu, ki si ga lahko ogledate tu (prvi prispevek). Oddaje je zastavljena tako, da najprej predstavijo koncept vintage oblek, nato sledi prispevek o takšni trgovini v Ameriki in na koncu predstavijo še naš dogodek. Ta potek se mi zdi smiseln, saj prikaže kako prisoten je vintage v svetu in s tem nekako potrdi da naše delo ni nesmiselno in čudno (kot se za enkrat še vedno zdi nekaterim Slovencem).
Nekaj izsekov našega intervjuja (na katerem na žalost manjka naša draga pr-ovka Tjaša):.

5 komentarjev:

EM pravi ...

đizs...;) bravo naši

Soffy pravi ...

Dober prispevek! Simpatične punce! Lepo, da Bleščica govori tudi o drugih oblikah ti. medijev! :)
Čeprav se ni uspelo udeležiti Vintage vikenda, take projekte podpiram in ti sporočam, da se ne menit za ljudi, ki jim je to nepomembno. Jebat ga, taki smo, vsi skos nekaj kritiziramo! :D

Kitchy Bitchy pravi ...

Hvala :) kritiziranje je pa itak naš nacionalni šport, haha

Eva pravi ...

Saj sem imela tudi jaz bolj neresne trenutke, ampak niso preživeli montaže ;)

Super ste!

beba pravi ...

Super super ste! Velja za vse vključene v prispevku (:

Mir in ljubezen!