18.4.12

za-raYesterday a bunch of us bloggers got together to go to a late night Zara + Pull&Bear + Stradivarius + Bershka fashion show. It was a fun experience, being in the shop after it's closing time. While the pieces shown in the show were 'yay' the stylings were more 'nay'. The fact that they chose 'non-models' to model was a great idea since it supported the fact that 'normal' people are the ones that actually buy the clothes. The best part came after the show - imaginary shopping! Unfortunately most of us wanted to purchase pieces  that were (all though they were featured in the show) misterousely missing from the shelfs... Well, i found my dream shoes later in another branch of Zara and am super happy about that. Of course, being bloggers and all we indulged in some photo-taking before and after the event: 

Saša and her dream jacket
 Irena, the /best/ image hunter
Katja and Irena's twin shoes
Anže, sporting a new supercool hairstyle

and me, doing my best schoolgirl impression with my new backpack
wearing: vintage shirt + backpack, selfmade necklace, h&m jacket

16 komentarjev:

Joana pravi ...

I am quite possibly having a fashion seizure right now. This is a cocktail of fringe, colourblocking, lace, peplum, distressing, flowiness,...! I could go on and on. Instead I'll just say I absolutely love this!


Enter my 100 followers giveaway!

Staša pravi ...

men se pa ni dalo it..
no, pa mislim, da tut nism kej dost zamudla?! (:

Anonimni pravi ...

kot prvo, sodelovali so tudi bershka, pull and bear in stradivarius, tako da je trega ločiti kateri stylingi so njihovi in kateri zarini.
kot drugo, to modno reivijo smo pripraili amaterji in lahko mirno povem, da na fashion weeku nisem videla nič kaj boljšega.
kot tretje revija je bolj interne narave in je namenjena temu da team nekaj skupaj naredi.
četrtič, vsak ki si ustvari blog še ni modni guru.
v to revijo je bilo vloženega veliko truga in energije.
tako da, gospodična Kitcy Bitchy lahko se oglasiš v zari, da te oblečemo od glave do pete, ker mi enostavno to znamo. pa ne skrbi na tako nepomembne revije, kot je naša naslednje leto sploh ne boš povabljena, ker je res škoda tvojega dragocenega časa.

Anonimni pravi ...

pa res se opravičujem za slovnične napake, ki so se pojavile. gospodična me je res razp......

Kitchy Bitchy pravi ...

res ne vem kaj te je tako ujezilo, ne zdi se mi da sem zapisala kaj posebej kritičnega :)
revija je bila res super pripravljena, predstavljeni kosi so mi bili večinoma všeč in to da so bili manekeni 'normalni ljudje' je bil zelo pohvalen izbor :)
res pa je, da sem hotela kupiti čevlje, ki so bili zarini (videla sem jih tudi na spletni strani) vendar jih po reviji nisem našla...

Kitchy Bitchy pravi ...

aja, no ko sem že pri tem... na reviji ni bilo jasno označeno kateri stylingi pripadajo kateri znamki torej tudi ne moremo vedeti kateri styling je spadal kam :)

Anonimni pravi ...

- trgovina je bila polna svetovalcev, sam vprašat bi blo treba, pa bi se čevlji našli
- na reviji je blo jasno označeno kateri znamki pripadajo stylingi. če pa projekcija z imenom trgovine ni dovolj jasna, pol pa ne vem, kaj bi bilo bolj.

Kitchy Bitchy pravi ...

:) taking it back then...sori, sem preveč padla v obleke da bi gledala projekcijo in se opravičujem za mishap...
čevlje sem pa potem včeraj našla v centru in jih OBOŽUJEM :)

Manja pravi ...

Zdi se mi prav, da blogerji kdaj pa kdaj podajo tudi kaksen komentar, ki ni sestavljen zgolj iz kvazi najstniskega navdusenja nad vsem kar se pojavi pred njimi. In zato podpiram tale post, ker ima vsak pravico do svojega mnenja, tudi ce ni najbolj blescece.

Styling bi lahko bil malo manj ociten, kajti...recimo...punce iz Stradivariusa so zgledale kot da so samo prekopirale look iz kataloga in sle na revijo.

Primerjava s Fashion Weekom je nesramna in nepotrebna. Ce pa je bila revija interne narave, pa jo drugic zadrzite zase...

Lp, M.

Anonimni pravi ...

Manja, seveda da lahko vsak izrazi svoje mnenje, sama to podpiram in ne pričakujem samo pohvale. imamo različne okuse, kar je povsem normalno. zmotili sta me predvsem dve zadevi.
1. da se ne ločijo stylingi po trgovinah. tukaj na slikah je samo eden zarin!
2. da se med vrsticami nekdo posmehuje puncam, ki so zame zelo pogumne, da so sploh šle na modno pisto, glede na to da se ne ukvarjajo z manekenstvom.
za konec pa povem, da smo mi to naredili iz ljubezni do mode in smo prvič organizirali modno revijo. glede na to da smo amaterji smo se izkazali. fashion week omenjam zato, ker tam organizacija ni bila tako zelo boljša od naše. ne primerjam stylingov in kreacij.
gospodična, ki piše blog se je zdaj popravila in se ji zahvaljujem. zaradi mene pa lahko mirne volje spljuva vse naše stylinge, ji pač niso bili všeč.

Anonimni pravi ...

Ne štekam kje nj bi se med vrsticami posmehovali puncam. Če so stylingi slabi to ne leti tistega, ki obleke nosi! Dejte se nehat jokat in sprejmite to kot konstruktivno kritiko in drug let pokažite boljše stylinge! lp, Sandra

Anonimni pravi ...

seveda da se ne vidi, če je komentar popravljen. haloooo, beri vse, ne samo na pol.
zdaj se pa več ne grem.

Kitchy Bitchy pravi ...

wooohoo, debata :)
nič ni popravljeno, zgolj dodan je stavek o izboru modelov, ki je prej manjkal :)

drsalka™ pravi ...

wow, kaksen odziv, hoho xD
zabavni komentarji :)))

Manja pravi ...

Obogpomagi. O pogumu teh punc se pise kot da so same lastnorocno resile lakoto v Afriki ali kaj podobnega...glede na to, da jih nekaj poznam, lahko recem, da so cisto uzivale v te pozornosti. Glede na to, da je bila revija sama sebi namen, pa ni treba izgubljati zivcev zaradi nje. Lp, M.

duckalicious pravi ...

uf, kakšna anonimna aroganca! drago anonimno bitje, če nisi sposobno sprejet takele (zelo mile) kritike in si priznat, da so bili stajlingi res precej na prvo žogo, potem si v prihodnje raje prihrani živce in se ne udejstvuj na tem področju. kritike vedno bojo (in ne, žal niso vedno tako prijazne in vljudne). izgovori o "amaterstvu", "internosti" in "vloženem trudu" pač ne nudijo imunitete pred vsako kritiko in ne pripeljejo daleč. drugič ti priporočam, da najprej vzameš chill pill in globoko zadihaš, preden začneš takole neutemeljeno kazat zobe. to sem storila jaz, preden sem se spravila pisat tale komentar - v nasprotnem primeru bi bil precej bolj zlobne narave ;)