10.10.12

FashionWeekSlovenia day2 pt.1Prihodnje poletje se bo očitno zgodil vesoljni potop, s katerim je že v ponedeljek grozila gospodična Magister, včeraj pa je napoved potrdila tudi Simona Lampe. Še sreča, da bomo lahko to naravno katastrofo doživeli nadvse glamuzorno, oblečeni v čudovite čipkaste obleke.


Kako hitro si lahko zadovoljen če imaš do revije nizka pričakovanja je dokazal Miro Mišljen od katerega smo vsi pričakovali običajno zmedo materialov, oblik in slabih šivov. Tokrat nas je presenetil in nam postregel z dvema prebavljivima oblekama! Seveda je vse skupaj v svojem slogu začinil z disko-klovnastimi lasuljami, ki so me, priznam, spravile so me v dobro voljo.

 Največ kosov, ki bi se čudovito podali v mojo garderobo je pokazala Alice Bossman. Prosojna mreža, futuristični kroji s srebrnimi poudarki.... yes please! Najbolj nujno potrebujem bele hlače s srebrnimi zavihki!


 Krznarstvo Eber nam za prihodnje poletje ponuja luštne plisirane oblekice in krzno v barvah sorbeta. Sicer nisem oboževalka barvanega krzna, čudovitega belega brezrokavnika pa se vsekakor nebi branila!


 Maja Ferme definitivno zelo dobro pozna svoje stranke ter njihove želje in ko bom potrebovala obleko za maturantksi ples ali poroko se bom definitvno obrnila nanjo! Vsekakor pa oblek ne bom dopolnila s takšnim nakitom!

Ni komentarjev: