23.5.15

All white / Vse v belem

wearing: zara shoes + trousers, michael kors selma bag, daniel wellington watch, random coat + necklace, sammydress shirt
 Kot sem morda že omenila, prihajam iz Velenja in naš največji lokalni nakupovalni center Velenjka je trenutno sredi dogodka ˝Vse v belem˝, za katerega so hodniki s pomočjo belih dekoracij spremenjeni v pravo pravljično deželo. Del dogodka je tudi privlačna nagradna igra, v kateri lahko sodelujete še vse do ponedeljka, 25.5; vse kar morate storiti je, da izberete svoj najljubši beli kotiček, se v njem fotografirate in sliko naložite na TO spletno stran.  
Sicer pa je pretekla sobota v Velenjki potekala v znamenju dih jemajočih artističnih atrakcij. Obiskovalce so tekom celega dne zabavali izjemni ulični umetniki na hoduljah, žonglerji, brazilski plesalci capoeire, izložbe trgovin pa so oživele s pomočjo plešočih balerin. 


Največja atrakcija dneva je bil ˝Let angelov˝, ples v zraku, ki ga italijanska artistična skupina sicer izvaja ob odprtju beneškega pustnega karnevala. 


Magična atmosfera dogodka je prevzela tako obiskovalce kot nastopajoče umetnike. ˝V Sloveniji nastopam prvič, zelo lepo ste nas sprejeli in veseli me, da lahko magične trike kontaktnega žongliranja predstavim tudi slovenski publiki, ˝ je bil nad gostoljubjem v Velenjki navdušen tudi slavni avstrijski žongler Albert Tröbinger. 


Ni komentarjev: