14.5.15

Artistična sobota v Velenju

Ja, originalno prihajam iz Velenja in prav rada ob vikendih obiščem domače ter zavijem v lokalni šoping center Velenjka, kjer sem 'domača' v skoraj vseh trgovinah in tako najhitreje najdem vse svoje najljubše kotičke. No, ta vikend bo v Velenjki še se posebej živahno in veseli me, da vas lahko povabim na pravo artistično atrakcijo!
Velenjka obiskovalcem poleg preko petdesetih trgovin in lokalov vselej ponuja tudi priložnost za izjemna doživetja. Veliko poudarka dajo na vsesplošno prijetno atmosfero, ki jo nadgradijo s sezonskimi dekoracijami, prireditvami in zanimivimi presenečenji.
V mesecu maju so pripravili še posebej zanimivo atrakcijo v znamenju bele barve – Vse v belem. Velenjkini hodniki so se za to priložnost spremenili v belo pravljično deželo, polno čudovito okrašenih kotičkov. Obiskovalci si lahko izberejo svoj najljubši beli kotiček, se v njem fotografirajo in sodelujejo v nagradni igri za lepe nagrade. 
Vrhunec dogajanja se bo zgodil v soboto, 16. 5. 2015, ko bodo v belo odeto Velenjko od 10. ure 
naprej zavzeli žonglerji, balerine, akrobati in drugi izjemni ulični umetniki ter jo za en dan spremenili v pravi cirkus. Magična atmosfera, dih jemajoči triki umetnikov in glamurozni kostumi bodo zagotovo očarali obiskovalce. Prvih sto, ki si bodo spektakularen dogodek prišli ogledati oblečeni v bela oblačila, se bo posladkalo s sladkim čokoladnim presenečenjem. Kot velika ljubiteljica zabav z ˝dresscodom˝ že pridno izbiram garderobne kose v beli barvi ;)

Ni komentarjev: