10.12.15

Tom Talior Home

 Vsi smo že slišali za blagovno znamko Tom Tailor, ki slovi po oblačilih urbanih športno elegantnih krojev; nekoliko manj znano pa je dejstvo, da blagovna znamka od leta 2009 vključuje tudi linijo pohištva in dodatkov za dom, ki je pri nas na voljo v Lesnini. Kolekcija notranje opreme vnaša sproščen urban slog blagovne znamke tudi v svet oblikovanja interjerja ter uporabnike vabi k oblikovanju doma, v katerem bodo radi preživljali svoj prosti čas.  
Pohištveni kosi in dodatki iz linije Tom Tailor odražajo živahno, samozavestno in urbano naravo s pridihom nostalgičnega stila. Namenjeni so ljubiteljem zabave, izzivov in dinamičnega življenja.  
Linija za opremo dnevne sobe vsebuje sedežne garniture sodobnih linij, ki so večinoma modularne ter tako prilagodljive veliko različnim tlorisnim razporeditvam. Izbiramo lahko med množico različnih prevlek, narejenih iz sodobnih tkanin, dopolnimo pa jih z izborom zanimivih preprog in blazin. Barvna paleta večjih pohištvenih kosov je umirjena, pisani dodatki pa poskrbijo za živahne poudarke. 

Ni komentarjev: