11.2.16

Early spring favourites :: Pomladni favoriti

Verjetno sem že omenila, da me Lesnina ob mojih obiskih redno preseneča z novimi pohištvenimi kosi in dodatki, ki stopajo v korak s trendi na področju notranjega oblikovanja. Veseli me, da lahko danes z vami delim kose, ki so me ta mesec najbolj navdušili in si res želim, da bi našli mesto v mojem domu. 
Sivo modrikasta preproga je s svojo mehkobo, 'vintage' obdelavo in zanimivo barvo odličen kos, ki bi lepo uravnotežil mojo dnevno sobo. Zanimiva viseča svetilka je zelo dramatična in igriva, hkrati pa zaradi številnih virov svetlobe zagotavlja dobro osvetljenost prostora. 
Vsaka shramba bi bila urejena s pomočjo elegantnih posodic, na katere lahko kar s kredo napišemo, kaj se skriva v njih.
Rezano cvetje poživi vsak prostor, umetno cvetje pa je v nasprotju s pravim vedno čudovito in ne zahteva prav nič vzdrževanja. Postelja Tom Tailor Home kar vabi k odličnemu počitku.
Kovinski stoli pisanih barv so zaradi industrijskega vintage izgleda trenutno zelo modni. 
Televizijski regal futurističnih linij odlično združuje eleganten videz in obilico shranjevalnih površin. Ljubki pikasti potiski vodoodpornim prtom dodajo svež pridih; tako jih lahko kljub starinskemu slovesu povsem samozavestno uporabljamo tudi v sodobnih kuhinjah. 

1 komentar:

Matija pravi ...

Odlične ideje, bi pa me zanimalo ali bi pisec tega bloga želel sodelovati tudi pri pisanju vsebin na naših spletnih straneh? Hvala za odgovor, LPM