10.6.16

Junijski favoriti

V današnjem natrpanem življenjskem slogu je po naporni službi in drugim obveznostim težko najti čas še za nakupovanje pohištva. Sama sem zaradi narave svojega dela redna obiskovalka pohištvenih centrov in me veseli, da vam lahko kar prek spleta pokažem pohištvene kose in dodatke, ki so me med zadnjim obiskom Lesnine najbolj navdušili:
Simpatičen tabure v obliki srčka pride prav v veži ali dnevni sobi, lahko pa ga uporabimo tudi namesto nočne omarice. Kovinski dodatki geometričnih oblik iz bakra so prava izbira, če hočemo svojemu domu hitro dodati trendovski pridih. 
Klubski mizici s tankimi kovinskimi nogami in površino v imitaciji carrara marmorja sta pravo poosebljanje sodobnih pohištvenih trendov. 
Predimenzionirana viseča svetilka preseneča z zanimivo kovinsko notranjostjo in se bi odlično podala v modno jedilnico, med prebujajočimi se trendi pa je mogoče opaziti pojav stolov klasične oblike, tankih nog in paličnih naslonjal. Hkrati delujejo domačno in modno ter so popolna izbira za vse ljubitelje sodobnega sloga s pridihom rustike.
Izbira sedežne garniture velja za eno izmed težjih nalog pri opremljanju doma, z udobno zofo v sivem odtenku pa vsekakor ne moremo zgrešiti. S pomočjo dodatkov, kot so na primer dekorativne blazine jo lahko enostavno prilagodimo svojemu osebnemu okusu. 
Pohištvo v rustikalnem slogu je vedno aktualno in starinska vitrina z navidezno obrabljenimi površinami v živahnem modrem odtenku je popolna izbira tako za nostalgične kot sodobne ambiente. Udoben naslonjač je zaradi nekoliko skandinavske estetike, nežno sive prevleke in kovinskih nog popolna izbira za opremo /domače/ pisarne. 

Ni komentarjev: